Waar vind ik de instellingen van mobiel internet voor mijn gsm?

Ontdek of je toestel internet ondersteunt. Raadpleeg daarvoor de handleiding.

2 manieren om je toestel gebruiksklaar te maken

1. Configuratie via sms
    Configureren per sms is heel eenvoudig. Geef je gsm-model en telefoonnummer in en we sturen je gratis een sms met de instellingen. Sla de sms met de juiste instellingen op en je toestel is automatisch geconfigureerd.
  2. Manuele configuratie
    Je kan de instellingen ook zelf in je gsm invoeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je toestel. Manueel instellen kan heel eenvoudig aan de hand van de voorbeeldstappen.

Let op

Schakel je toestel even uit en opnieuw aan, zodat de verschillende instellingen goed kunnen worden doorgevoerd!

Terug naar het overzicht